Event Info

Tijd
13:00u – 01:00u

Legitimatie
De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Vragen over je ticket(s)?
De ticketverkoop van ST8MENT verloopt via Ticketscript. Heb je vragen omtrent je ticket of de aanschaf hiervan, neem dan contact op met First Vision via info@bassworx.nl. Kun je je ticket niet meer vinden? Neem dan contact op met Ticketscript.

Selfiesticks
Selfiesticks zijn voor jouw veiligheid en die van andere bezoekers helaas niet toegestaan. We raden je aan geen selfiesticks mee naar de entree te nemen, deze zullen bij de entree in beslag worden genomen.

Professioneel fotoapparatuur
Wil je jouw ST8MENT ervaring op beeld vastleggen? Geen probleem! Kleine pocket camera’s zonder verwisselbare lens zijn gewoon toegestaan. Het delen van de beelden mag natuurlijk op alle social media met de hashtag #st8ment. Professionele foto/video apparatuur is niet toegestaan. Wil je vanuit een organisatie op professionele basis fotograferen of filmen, stuur dan een officiële persaanvraag naar info@bassworx.nl.

Locatie (tussentijds) verlaten
Wanneer je de evenementenlocatie verlaat is het niet meer mogelijk om opnieuw binnen te komen. Bij bijzondere of onverwachte (nood)situaties kan de beveiliging hier een uitzondering voor maken.

Medicatie
Wanneer je tijdens ST8MENT gebonden bent aan het innemen van medicijnen, breng dan een doktersvoorschrift of medisch paspoort mee. Geef vervolgens bij de beveiligers bij de ingang aan dat je medicatie bij je hebt. De beveiliging zal op basis van je doktersverklaring of medisch paspoort bepalen of je medicatie is toegestaan. Indien nodig kan de medicatie opgeslagen of afgekoeld worden bij de EHBO. Als de hoeveelheid medicijnen die je bij je hebt, het doktersvoorschrift overschrijdt, kan deze door de beveiliging worden ingenomen.

Roken
Roken is alleen toegestaan in de aangewezen rokersruimte. In de evenementenhal is roken verboden. Het is toegestaan om een E-sigaret mee naar binnen te nemen, de vloeistof zal worden gecontroleerd door de beveiliging waarna toegang zal worden verleend. Navullingen voor E-sigaretten zijn niet toegestaan.

Gevonden voorwerpen
Ben je tijdens ST8MENT waardevolle spullen verloren? Na afloop van ST8MENT worden de gevonden voorwerpen overgedragen aan de organisatie Bassworx. Wij adviseren je om een bericht te sturen via de officiële Facebook pagina van ST8MENT of stuur een mailtje naar info@bassworx.nl met een beschrijving van wat je kwijt bent geraakt.

Celebrate Safe
ST8MENT wordt jouw moment! Geniet van de zon, de muziek en de drank maar let wel op jezelf en op elkaar. Wanneer je jezelf niet goed voelt, geef dit dan aan bij een vriend of vriendin. Voor meer informatie over hoe jij veilig uit je dak kan gaan check: http://celebratesafe.nl

 • Legitimatie verplicht, minimum leeftijd is 18 jaar. Wanneer er bij twijfel geen legitimatie vertoond kan worden loop je het risico de toegang geweigerd te worden.
 • Toegang wordt alleen verleend als de bezoeker in het bezit is van een geldig entreebewijs.
 • Eenmaal naar buiten = niet meer naar binnen
 • Bezoekers worden gevisiteerd, bij weigering kan toegang tot het evenement worden ontzegd.
 • Gewelddadig en/of intimiderend gedrag, discriminatie en/of ongewenste intimiteiten in welke vorm dan ook worden niet getolereerd.
 • Het is verboden de volgende zaken mee te nemen naar de evenementen: professionele foto-, film- en andere geluids- en/of beeld- opnameapparatuur. (onder professionele apparatuur wordt verstaan: camera's met verwisselbare lenzen, (digitale) videocamera/camcorder en andere (geluidsopname-apparatuur), (alcoholhoudende) dranken, drugs, glaswerk, blik, vuurwerk, plastic flessen, (vuur-) wapens en andere gevaarlijke voorwerpen. De organisatie houdt zich het recht voor deze zaken in beslag te nemen en zo nodig aangifte te doen bij de politie)
 • Het nuttigen, verbruiken, verhandelen en/of in het bezit hebben van verdovende middelen is ten strengste verboden.
 • Bezoekers met voetbalshirts, motorkleding en/of (provocerende)kleding met nationalistische tekens of uitingen worden geweigerd.
 • Het is niet toegestaan om op of in de nabijheid van het evenemententerrein flyers, posters, reclameborden of andere vormen van reclame-uitingen te verspreiden, zonder dat daar overleg met de organisatie aan vooraf is gegaan.
 • Het is niet toegestaan in binnen-locaties te roken.
 • Bezoekers treden en wonen het evenement bij op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor enige vorm van lichamelijke of geestelijke letsel en/of materiele schade als gevolg van een bezoek.
 • Tijdens het evenement kunnen opnames gemaakt worden. Alle bezoekers geven door betreden van het evenementen stilzwijgend toestemming aan de organisatie om video- en foto-beelden te verveelvoudigen, openbaar te maken en/of te exploiteren. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
 • Overtreding van de huisregels kan uitzetting tot gevolg hebben.
 • Bij betreding van het terrein gelden de algemene voorwaarden van Bassworx.
 • Parkeer op de aangegeven terreinen. Auto's die elders worden geparkeerd, worden weggesleept.
 • De organisatie heeft het recht ten allen tijden dit reglement, daar waar geen melding van staat, aan te passen.
 • Eventcentre Aquabest is de nieuwe indoor evenementenlocatie. De ligging is uniek op recreatieterrein Aquabest in Best (bij Eindhoven). ST8MENT – Illuminate The Darkness is het eerste grote (hard)dance feest dat deze locatie aandoet en mag dus flink uitpakken om de locatie op passende wijze in te luiden.

  ST8MENT vindt plaats op 21 oktober 2017 in de grootste hal van het Eventcentre Aquabest en is dus volledig overdekt. Eventcentre Aquabest ligt direct aan de A2 bij Best en is dus gemakkelijk te bereiken per auto. Daarnaast biedt de locatie voldoende parkeergelegenheid voor alle bezoekers. De kosten voor het parkeren bedragen €4,00 per auto. Kom je met de fiets? Geen probleem! Ook voor fietsen zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

  Liever met het openbaar vervoer? Onze vrienden van Partyreizen verzorgen een pendeldienst van Centraal Station Eindhoven naar Eventcentre Aquabest. De kosten voor deze pendeldienst bedragen €7,50 per persoon (excl. €1,50 transactiekosten per boeking).

  Op Centraal Station Eindhoven staan de pendelbussen klaar om je naar de locatie van ST8MENT – Illuminate The Darkness te brengen. Klik hier voor de actuele vertrektijden en het bestellen van tickets.

  Beperkt treinverkeer mogelijk
  Tijdens ST8MENT zijn er werkzaamheden op het traject Eindhoven – Tilburg – Breda. Om die reden is er op deze trajecten geen treinverkeer mogelijk. De NS zet op dit traject bussen in als vervangend vervoer, de bussen rijden volgens de normale dienstregeling. Op het traject Eindhoven - Den Bosch rijden wel treinen.

  De laatste trein naar Den Bosch vertrekt om 00:27u. Daarna wordt er ook op dit traject vervangend busvervoer ingezet tot 01:30u wegens werkzaamheden aan het spoor.

  De nachtbus vanaf Eindhoven richting Rotterdam vertrekt om 00:35u en om 01:35u en stopt in Tilburg, Breda, Dordrecht en Rotterdam.